Trots op Nederland ook in Spijkenisse

ton-mia

Trots op Nederland doet, net als in 40 andere gemeenten, mee aan de gemeenteraadsverkiezing in Spijkenisse. Trots op NL Spijkenisse denkt een nieuwe politiek te kunnen introduceren:

“Voor de inwoners, met de inwoners”. In Spijkenisse ligt het gevaar van een éénpartijensysteem op de loer en Trots op NL Spijkenisse wil hier een tegenwicht aan bieden.

Lijsttrekker is Mia Sliwinski, 45 jaar, getrouwd en moeder van een zoon van zestien jaar. Na jaren in de commercie te hebben gewerkt is zij sinds drie jaar docente Nederlands. Naast deze drukke baan geniet zij ervan om in haar vrije tijd paard te rijden.

Mia is een nieuwkomer in de politiek en denkt een heldere kijk te hebben op de belangen van de inwoners van Spijkenisse. Gesteund door een team van mensen die zeer gedreven is om de inwoners van Spijkenisse weer trots te maken op hun stad, is zij klaar voor de pittige taak die voor haar ligt.

Trots op NL Spijkenisse wil zich vooral richten op de belangen van de inwoners van de wijken die geleden hebben onder de bouwdrift in het centrum en de daarbij gepaard gaande geldverslinding van het huidige college. Het verleggen van de aandacht naar deze wijken zal ervoor zorgen dat de inwoners niet alleen trots zijn op hun stad maar ook op hun wijk.

Daarnaast vindt Trots op NL Spijkenisse dat de inwoners van Spijkenisse niet te lijden mogen hebben van een onevenredige verhoging van de plaatselijke belastingen. Opvallend genoeg heeft Spijkenisse de hoogste milieuheffing van Nederland terwijl dit niet terug te zien is in het beleid. Bovendien zal, wat Trots op NL Spijkenisse betreft, de veiligheid van de stad een hoge prioriteit krijgen: lik op stuk beleid.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl