Twee inbrekers aangehouden in Heenvliet

inbrekersDe politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag twee verdachten aangehouden voor een inbraak in een school. Naar aanleiding van een melding zijn agenten naar een school aan de Bloemendaele gegaan.

Er zouden twee mannen hebben ingebroken om daarna te vluchten met een auto welke geparkeerd stond bij de sporthal.

De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld en de omgeving afgezet. Door agenten werden twee mannen gezien die het op een rennen zetten. De mannen leken te verdwijnen in de woonwijk van de Duyvecamp. Door een agent met zijn hond werd de omgeving afgezocht. In de achtertuin van een woning aan de Duyvecamp werden de verdachten aangetroffen door de hond en zijn geleider.

De agenten hebben de twee mannen, in de leeftijd van 20- en 23 jaar afkomstig uit Zwartewaal en Rotterdam, aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. De politie stelt een nader onderzoek in.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl