Twee meisjes beroofd

He politie heeft dinsdag drie mannen aangehouden die verdacht worden van de beroving van twee tienermeisjes.

Maandagavond even voor middennacht belde een meisje de politie. Zij gaf aan zojuist te zijn beroofd op de Sientje Mesdag-Van Houtenstraat. Gealarmeerde agenten gingen hier direct naartoe. Zij troffen twee zichtbaar oversture meisjes aan.

Het tweetal afkomstig uit Zuidland en Spijkenisse, gaf aan kort daarvoor te zijn bedreigd en beroofd. Ze vertelden dat vier mannen hen hadden benaderd met messen. Onder bedreiging hiervan gaven zij hun eigendommen af.

Vervolgens ging het viertal er vandoor. Er werd direct een onderzoek opgestart. Hieruit werd duidelijk wie er vermoedelijk verantwoordelijk waren voor de beroving. Dinsdag werden er drie personen aangehouden. Deze 16-jarige inwoners van Spijkenisse, zijn overgebracht naar een politiebureau en ingesloten in afwachting van het onderzoek.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl