Vader dode baby langer in voorarrest

neptunisstraatDe 30-jarige vader van de baby die twee weken geleden in Spijkenisse overleed, moet nog drie maanden langer de cel in. Dat heeft de rechter-commissaris bepaald.

De moeder van het overleden meisje van zes weken, is voorlopig vrij. Ze blijft wel verdachte in de zaak. De 33-jarige vrouw wordt net als de 30-jarige vader verdacht van doodslag of dood door schuld.

De baby die half december overleed in een huis aan de Neptunusstraat in Spijkenisse, stond onder toezicht van Bureau Jeugdzorg Rotterdam. Drie andere kinderen van 14, 11 en 2 jaar zijn onder toezicht geplaatst.

Zaterdagochtend 19 december kreeg de politie een melding van de reanimatie van de baby in Spijkenisse. Ondanks de inzet van de traumahelicopter, twee ambulances en twee huisartsen mocht eerste hulp niet meer baten.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl