Van wie zijn deze tuinmeubelen vraagt de politie zich af

De politie is op zoek naar de eigenaren van enkele tuinmeubelen en planten(bakken) die tussen 18 en 20 augustus uit hun tuin zijn gestolen. Zij kunnen deze spullen tot 1 december 2011 ophalen op het politiebureau van Spijkenisse.

Tussen 18 en 20 augustus zijn er bij verschillende bewoners van de wijk Gaarden in Spijkenisse diverse tuinmeubelen en planten(bakken) gestolen.

De politie heeft hierop een onderzoek ingesteld en heeft diverse goederen teruggevonden. Helaas zijn nog niet alle eigenaren van de goederen achterhaald.

Zijn er bij u tussen 18 en 20 augustus tuinmeubelen en/of planten(bakken) gestolen, dan heeft u tot 1 december 2011 de tijd om deze op te halen op het politiebureau aan de Schoutstraat 1 in Spijkenisse. Maak hiervoor eerst een afspraak via 0900-8844. Na 1 december zullen de goederen worden vernietigd.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl