Lijsttrekkersdebat in Atlas Hotel

fnvbondgenotenHet lokale verkiezingsgeweld is ook in Spijkenisse in alle hevigheid losgebarsten.

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart, houdt radioprogramma Zeker Weten vandaag een lijsttrekkersdebat.

Van ONS tot nieuwkomer Trots op Nederland, elke partij neemt deel. Alle 10 de partijen krijgen eerst de gelegenheid om hun partijprogramma toe te lichten. In het tweede uur van de uitzending is er een debat over verschillende onderwerpen, zoals zorg en werkgelegenheid.

Uiteraard is er voor inwoners ook de mogelijkheid hun stem te laten horen. Hierbij mogen alle onderwerpen aan de orde komen. Mocht u dus iets op uw hart hebben liggen, dan is dit de kans.

Het lijsttrekkersdebat is in het Atlas Hotel aan de Groene Kruisweg 11 in Spijkenisse. De zaal gaat om 13.30 uur open en de middag zelf duurt tot 17.00 uur.Het debat wordt integraal uitgezonden op Smart FM (105.1).

Eveneens staat de website van Zeker Weten geheel in het teken van het lijstrekkersdebat. Kijk op www.zeker-weten.nl voor nieuws en achtergrondinformatie.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl