Het lijsttrekkersdebat van Spijkenisse nu Live

debatHet lijsttrekkersdebat in de Tijdelijke Bibliotheek zit er op. Ruim 100 mensen in de zaal en zo’n 170 mensen die korte of langere tijd via internet hebben geluisterd.

Het debat dat werd geleid door Suzanne Mulder bracht weinig nieuwe standpunten.

Over diverse zaken waren de partijen het totaal met elkaar oneens. Vooral op de punten waarop bezuinigd kon worden raakte een paar paradepaardjes van de gemeente.

Ter sprake kwam de groei en krimp van de gemeente SpijkenisseGroen Links is voor het stoppen met bouwen. CU is meer voor herstructurering. Haal weg wat moet en hou het groen in stand. Stabiliseer rond de 72.000 inwoners. Arjun van der Dussen grapte: “Wees blij dat je krimpt, er zijn al zat mensen op de wereld”

Morgen op deze website een uitgebreider verslag van het debat.

Vanuit VPinfo.nl zijn wij blij met de reacties over de uitzendingen op het internet. Reden genoeg om dit in de toekomst voort te zetten en wellicht uit te breiden.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl