Veel meldingen van gevaarlijke verkeerssituaties

metro-akkersIn de eerste 15 dagen na de lancering van de website blackspots.lpfspijkenisse.nl op 10 mei jongstleden hebben vele honderden mensen de website bezocht en bekeken.

Inmiddels hebben burgers meer dan 40 meldingen van gevaarlijke en onduidelijke verkeerssituaties geplaatst op die website. 
De komende weken gaat de LPF-fractie alle gevaarlijke en onduidelijke situaties en locaties eerst zelf controleren en beoordelen. Daarna worden alle plekken door de LPF via de tot haar ter beschikking staande middelen en raadsinstrumenten voorgelegd aan het dagelijks bestuur van Spijkenisse.

De LPF roept alle inwoners van Spijkenisse op gevaarlijke en onduidelijke verkeerssituaties online te blijven melden op www.blackspots.lpfspijkenisse.nl

De website is een initiatief van de Lokale Politieke Federatie Spijkenisse in samenwerking met de Stichting SpijkenisseOnline die een deel van haar forum ter beschikking heeft gesteld voor de website.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl