Verkeersweek obs Branding

Aankomende week (week 40) is er op obs Branding een thema week verkeer. In deze week zijn er voor iedere groep meerdere thema’s met betrekking tot verkeer.

Het begint met een opening door politiechef wijkteam Brielle dhr v.d.Bos en wethouder Heijboer.

Met een politieauto zullen zij op maandag ochtend om 8.45 uur deze verkeers week openen.

Verder gaan de kinderen in deze week aan de slag met de dodehoekspiegel en nog veel meer.

Zo krijgen de kinderen verkeersles op school van een agent en is de school geheel versiert met alles wat betrekking heeft met verkeer.

E.e.a. is in gang gezet op initiatief van de verkeersouder op school. VVN afd Brielle heeft hierbij steun gegeven en geholpen met flyers en andere materialen. Frans Kraaienbrink van het wijkteam politie Brielle heeft ook veel hand en spandiensten gedaan. Maar ook heel veel hulpouders van school zullen zich deze week inspannen om het geheel een groot succes te laten worden.

Als afsluiting op vrijdag om 13.30 u. komt de vervangend districtchef van politie. De kinderen zullen haar enkele werkstukken aanbieden met betrekking tot school en verkeer.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl