Verkiezingsrust

verkiezingsrustWaar kun je beter de verkiezingen en uitslagen achter je laten dan wandelend door Voorne’s Duin op een zonnige zondagmiddag.

Nadat de resultaten bekend waren was het voor D66 Voorne enerzijds tevredenheid, van 2 naar 4 zetels in de drie gemeenten Brielle, Westvoorne en Hellevoetsluis.

Anderzijds had ik stiekem op meer gehoopt. Veel proteststemmers in Westvoorne deden daar een nieuwe partij van 0 naar 5 zetels stijgen. Als de proteststemmers op 9 juni landelijk hun slag gaan slaan dan houdt ik mijn hart vast, dat wordt Wilders for President.

Maar nu eerst, uitwaaien in de zonnige duinen. Camera mee, de sneeuwklokjes moeten al in de bloei staan. Gebukt om de sneeuwklokjes in de zonlicht van het vroege voorjaar te vangen, kijk ik over deze witte zee heen en zie ik een ree. Hij houdt blijkbaar ook van sneeuwklokjes. Snel heeft hij mij in de gaten, maar blijft toch staan. Het telelensje van mijn kleine camera doet de rest. Hoezo verkiezingen, dit is toch veel mooier.

Jan S. Bakker

{BANNER}

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl