Vermoedelijk wapenbezit leidt tot aanhouding

wapensTwee inwoners uit Spijkenisse van 27 en 28 jaar oud zijn zondagavond op de Millinxstraat aangehouden met behulp van BenaderingsTechniek Gevaarlijke Verdachten( BTGV).

Rond tien uur meldde een 25-jarige Rotterdamse dat uit een auto een man werd gegooid.

Een andere inzittende zou een vuurwapen op de man hebben gericht.Gealarmeerde agenten stelden direct een onderzoek in en troffen de auto met twee inzittenden aan op de Millinxstraat.

Met behulp van BTGV (nauwkeurige procedure om verdachten aan te houden, die mogelijk een vuurwapen voorhanden hebben en zich in een auto bevinden) zijn de twee verdachten aangehouden.

Na onderzoek bleek het tweetal niet betrokken te zijn bij het incident, dit bleek eveneens uit de camerabeelden. In de auto is geen vuurwapen aangetroffen. Na overleg is het tweetal heengezonden.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl