Veteranendag in Hellevoetsluis

Op zaterdag 27 juni 2009 organiseert de gemeente Hellevoetsluis voor de eerste maal een Veteranendag in Theater Twee Hondjes te Hellevoetsluis. Er is een aantrekkelijk programma opgesteld en iedere veteraan woonachtig te Hellevoetsluis is van harte welkom. Om inzicht te krijgen in het aantal deelnemers is het van belang dat u zich snel aanmeldt.

Voor deelname aan deze dag kunt u zich aanmelden bij de gemeente Hellevoetsluis, afdeling TECS t.a.v. de heer P. van Royen, Postbus 13, 3220 AA Hellevoetsluis, e-mail: p.vanroyen@hellevoetsluis.nl of via pjvermaat@zonnet.nl

Wilt u zo vriendelijk zijn om in uw aanmelding uw naam, adres, uw geboortedatum en uw telefoonnummer te vermelden. Indien u niet in staat bent om zelfstandig naar het Theater Twee Hondjes te komen, wilt u dat dan vermelden in uw aanmelding. De gemeente probeert dan een passende oplossing te vinden.

Indien u veteranen, die niet in staat zijn om op eigen gelegenheid naar het theater te komen, wilt vervoeren op deze dag kunt u dit eveneens aangeven. Voor meer informatie: de heer P. van Royen, 0181-330 319. Na 18.00 uur kunt u contact opnemen met de heer P.J. Vermaat, 0181- 325517.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl