Vier mannen aangehouden voor mishandeling

politie06De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag, rond drie uur, vier jongens uit Hellevoetsluis aangehouden voor een mishandeling.

Kort daarvoor was bij de politiemeldkamer een melding binnengekomen van een beroving op de Kanaalweg OZ. Toen agenten naar de plek bij de ophaalbrug reden troffen zij daar het 19-jarige slachtoffer.

Hij vertelde dat een groep van ongeveer 5 jongemannen hem hadden geslagen en zijn fiets in het water hadden gegooid. Samen met het slachtoffer stelden de politiemensen een onderzoek in in de omgeving en bij de Struytse Hoek werd de groep aangetroffen. Toen deze jongens de politieauto zagen probeerden zij er vandoor te gaan, maar de gladheid en (waarschijnlijk) de drank die zij hadden genuttigd waren dit keer in het voordeel van de agenten. Zij staakten al snel hun vlucht.

De vier, 16 (2x), 17 en 19 jaar oud en allen afkomstig uit Hellevoetsluis werden aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. Een van de 16-jarigen had eerder die nacht al een proces-verbaal gehad voor openbare dronkenschap.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl