Vijf dagen zeilsport op het Haringvliet

Hellevoetsluis en het Haringvliet zijn van woensdag 22 juli tot en met zondag 26 juli het centrum van de klassieke zeilsport. Vijf dagen lang zullen meer dan 200 klassieke zeilschepen verschillende wedstrijden varen in de Shipmate Classic Yacht Regatta.

De races op het Haringvliet zijn te volgen, maar vooral de start en finishes zijn goed te zien voor de beste stuurlui aan de wal.

Centrum van de activiteiten is het Zuidfront in Hellevoetsluis. Daar is ook een tent ingericht voor ontvangsten, uitslagen en prijsuitreikingen.

Voor de liefhebbers en andere bezoekers is met name het weekend een bezoek aan de regatta waard. Op zaterdag liggen de meeste zeilschepen in de haven om van dichtbij bekeken te worden en zowel op zaterdag als zondag is er op de kade een nautische markt met een kindereiland. Deze markt met onder andere modelboten, zeeschilders en demonstraties is op beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Het gehele programma is het vinden op www.scyr.nl onder evenement-info/activiteiten.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl