Volle bak bij meezingfestijn

meezing02“Het was een volle bak”, vrijdagavond in de ontmoetingskerk. Om 20:00 uur startte een benefiet meezingconcert. Theo de Vlieger is de organisator van deze benefietconcerten, waarvan de opbrengsten volledig naar goede doelen in de regio gaan.

De opbrengst van afgelopen vrijdag zijn geheel voor Stichting de Nieuwe Brug en de G-atleten van Atletiekvereniging Spark.

Theo de Vlieger moest zelf voor de eerste keer verstek laten gaan wegens gezondheidsproblemen.

De gasten konden op een grote kaart een berichtje schrijven om hem een hart onder de riem te steken.

Wilma van der Wende had de organisatie en presentatie op zich genomen. De avond begon met een optreden van het Randstedelijk mannenkoor, opgevolgd door Musicalkoor Happy Together, welke met de, altijd drukke, dirigent Suus de zaal lekker los kregen. Even een korte pauze om de kelen te smeren voor het slot van de avond, verzorgd door Shantykoor Overstag, die vooral met de Rotterdamse liederen goed scoorden bij het publiek.

Iedereen die heeft meegewerkt om deze avond mogelijk te maken, deed dat volledig belangeloos. VPmedia heeft de hele avond op video vastgelegd, een dvd is te bestellen via info@vpmedia.nl

meezing01meezing03meezing04meezing05meezing07meezing06

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl