Volop werk in Hellevoetsluis

werk-tshirtHet werkgeversteam Hellevoetsluis organiseert voor de vijf gemeenten op Voorne-Putten, Rozenburg en het UWV Werkbedrijf een Jongeren Banenmarkt in het gemeentehuis van Hellevoetsluis.

Op deze markt, die op woensdag 24 maart wordt gehouden, kunnen jongeren tot 27 jaar die op zoek zijn naar werk, zich oriënteren op de arbeidsmarkt. Kom gerust kijken en wie weet loop jij met een nieuwe baan het gemeentehuis van Hellevoetsluis uit. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Inmiddels hebben zich tientallen werkgevers gemeld die zichzelf promoten op de banenmarkt. Werkgevers uit de regio zoals surfcentrum Brouwersdam, TK Veerhaven, de gemeente Bernisse of aannemersbedrijf Lindeloof BV, maar ook landelijke werkgevers als de Koninklijke Landmacht of Randstad uitzendbureau.

De Jongeren Banenmarkt richt zich op jongeren tot 27 jaar op Voorne-Putten en Rozenburg en Goeree-Overflakkee. De jongeren worden actief benaderd op de regionale onderwijsinstellingen en worden in het algemeen via public relations bekend gemaakt met de banenmarkt. De jongeren kunnen naast het verzamelen van informatie over bedrijven ook hun c.v. laten checken of deelnemen aan een sollicitatietraining.

De Jongeren Banenmarkt wordt gehouden op woensdag 24 maart van 13.00 tot 17.00 uur in het gemeentehuis van Hellevoetsluis aan de Oostzanddijk 26.

{BANNER}

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl