Vrouw in het water

malledijkDe politie onderzoekt de toedracht van een vrouw die aangetroffen is in het water in Spijkenisse.

Donderdagochtend rond kwart zeven kreeg de politie melding dat er een onbeheerde fiets op het ijs lag bij de Malledijk.

De politie stelde direct een onderzoek in met een politiehond.

De hond, Rex, die gespecialiseerd is in mensengeur, vond kort daarop een vrouw die voor een deel in het water lag. De 43-jarige vrouw uit Spijkenisse is met spoed overgebracht naar het Erasmus MC voor behandeling. Ze ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. De politie tast nog volledig in het duister over hoe de vrouw in de sloot terecht gekomen is, haar handschoenen lagen aan de overkant van waar haar fiets lag, de vrouw zelf lag enkele meters verderop.

Heeft u wat gezien?

Bent u getuige geweest van dit voorval, of heeft u anderszins informatie, en heeft u nog niet de politie gesproken, neemt u dan contact op met de politie Rotterdam-Rijnmond via 0900-8844 (lokaal tarief). U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven via M. (Meld Misdaad Anoniem) op 0800-7000.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl