Vuurwerk bij opening festival

vuurwerkDe openingsavond van het SpijkenisseFestival, op vrijdag 21 augustus om 22:00 uur, wordt dit jaar extra feestelijk door een groots vuurwerk.

Spijkenisse had dit vuurwerk nog tegoed van de Stichting SpijkKids van Koninginnedag dit jaar. Toen was het vuurwerk al gepland, maar dat werd afgelast vanwege de dramatische gebeurtenissen in Apeldoorn.

Stichting Spijkkids, organisator van Koninginnedag 2009, de Stichting Spijkenisse Promotion en de gemeente Spijkenisse hebben vervolgens gekeken naar een andere goede gelegenheid om het vuurwerk af te steken.

De keus viel op het bekendste evenement van Spijkenisse, het driedaagse SpijkenisseFestival, dat van 21 tot en met 23 augustus plaats vindt.

Het SpijkenisseFestival is inmiddels een begrip waar jaarlijks door jong en oud naar uitgekeken wordt. Pop, jazz, straattheater, cabaret en jeugdconcerten staan ook dit jaar weer garant voor een feestelijk programma.

Naast gevestigde artiesten is er ruimschoots aandacht voor nieuw en aanstormend talent. Het volledige programma van het SpijkenisseFestival is te vinden op www.spijkenissefestival.nl.

Het festival vindt plaats bij Theater De Stoep, Groenoordweg 1, Spijkenisse en is gratis toegankelijk.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl