VVD Spijkenisse gaat voor veiligheid

afvalZaterdag 14 november ging de VVD-Spijkenisse met inwoners in gesprek over veiligheid in Spijkenisse. In de gesprekken die zij met inwoners voerden, vroeg de VVD-Spijkenisse aandacht voor de onacceptabele bezuiniging op de politie én een strenge aanpak van hufterig gedrag.

De meeste inwoners durven ’s avonds gelukkig gewoon over straat. Een positieve constatering in de ogen van de liberalen.

Echter, men ergert zich groen en geel aan hufterig gedrag: bierflesjes in de struiken, vernielingen van bushokjes, graffiti in de metro’s en doelloos hangen op straat met een nét te hoog geluidsniveau.

In juli 2009 is mede op initiatief van de VVD-Spijkenisse een brandbrief naar politiek Den Haag gestuurd over de voorgenomen bezuiniging op de politie. De VVD-fractie in de Tweede Kamer stelt alles in het werk dit onzinnige plan van het kabinet, bestaande uit CDA, PvdA en de CU, naar de prullenbak te laten verdwijnen.

De VVD-Spijkenisse heeft grote waardering voor de vrijwilligers van Buurtpreventie. Omdat veiligheid een thema is dat door iedereen actief moet worden ingevuld, zal de VVD de komende periode áctief deelnemen aan dit project.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl