VVD Tweede Kamerlid Aptroot komt naar Spijkenisse

aptrootZaterdag 13 februari a.s. wordt het campagneteam van de VVD-Spijkenisse ondersteund door Tweede Kamerlid Charlie Aptroot. Naast aandacht voor zijn eigen actie tegen het rekeningrijden helpt hij lijsttrekker Christel Mourik en de andere VVD-kandidaten voor de gemeenteraad bij hun publieksactie in het Centrum van Spijkenisse.

Aptroot is daar die dag van 13.00 tot 15.00 uur te vinden.

Aptroot start samen me Christel Mourik om 13.00 uur de VVD–actie met het onthullen van een groot doek waarop staat aangegeven welke verkeersvoorzieningen er de afgelopen vier jaar dankzij de inzet van de VVD tot stand zijn gekomen. En dat zijn er niet weinig. Er is in die vier jaar onder de verantwoordelijkheid van de VVD-wethouder totaal 15 miljoen Euro geïnvesteerd in een aantal rotondes, de park- en ride voorziening Heemraadlaan, de groene golf op de Schenkelweg en andere maatregelen.

Ook is er stevig aan gewerkt om de A4-zuid in Den Haag op de kaart te zetten. Aptroot heeft de VVD-Spijkenisse hierbij naar de minister toe steeds ondersteund. Met dit doek wil de VVD aan het publiek tonen dat er heel veel is gedaan, maar ook dat het nodig is dat de partij de genoeg steun krijgt van de kiezers om met al dit werk door te gaan. Want er moet nog meer gebeuren in het belang van de inwoners van Spijkenisse.

Het bezoek van Aptroot wordt afgesloten met een politiek café van 15.30 uur in “Het Ganzengors” aan de Oostkade 2 in Spijkenisse. Alle belangstellenden zijn hierbij van harte welkom.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl