VVD zet actie Waterschap voort

hollandsedelta03VVD-raadslid Bert Veenstra maakt aanstaande donderdag 24 september gebruik van het spreekrecht bij de Verenigde Vergadering van Waterschap Hollandse Delta.

De VVD-Spijkenisse vindt de aangekondigde verhoging van 9,1% in 2010, gevolgd door ruim 7% in 2011 van de waterschapsheffing absoluut onacceptabel.

Bert Veenstra (VVD): “De VVD-Spijkenisse wil op alle mogelijke manieren voorkomen dat de inwoners van Spijkenisse deze extreme verhoging voor hun kiezen krijgen. Juist in deze economisch moeilijke tijd is het van het grootste belang dat de overheid de lasten voor de inwoners zo beperkt mogelijk houdt.”

Tijdens de VVD publieksacties van de afgelopen weken is gebleken dat er ruime steun bestaat onder de bevolking van Spijkenisse voor deze actie.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl