Waarom zou je klagen tegen een ludieke actie?

ons-plakkenONS Spijkenisse begrijpt niet waarom de LPF en PVDA zich hebben beklaagd bij respectievelijk Sapph, CBS (billboard exploitant) en de LPF zelfs bij de Politie.

Waarom zou je dat doen? Omdat je écht vind dat dit vandalisme is? Of omdat je ONS de aandacht niet gunt…

Ik heb de situatie geprobeerd om te draaien; Stel nou dat Head & Shoulders een billboard zou hebben en de PVDA zou hier een Roos plakken op het woordje ‘roos’… zou ik dit dan niet leuk vinden?

Ik zou ze denk eerder een compliment sturen, geen haar op mijn hoofd die denkt zich te willen beklagen bij de billboard-exploitant, laat staan de politie. Mits het op hun eigen billboard is die binnenkort zal verschijnen. (voor de LPF kon ik zo snel geen grap verzinnen)

1 ding is zeker, door dit klagen is deze mug een nog grotere olifant geworden en is er inmiddels landelijke aandacht voor deze actie. Mensen waarderen de actie en de humor enorm, we krijgen zelfs veel complimenteuze emails van inwoners maar ook van mensen buiten Spijkenisse.

ONS is altijd voor een positieve campagne, nimmer zal er gegooid worden met modder. Dus om ook dit stuk positief af te sluiten. Ik wil vanaf deze plek de LPF en PVDA bedanken voor deze aandacht. Zonder jullie had het nooit zo groots uitgepakt.

Mocht je er net als ONS ook geen genoeg van kunnen krijgen;

{youtube}OgBODYGeUd4{/youtube}

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl