Wat is jouw speciale band met de Euromast?

euromastVoor wie nu de Euromast nu bezoekt, merkt al snel dat ze op de Euromast al een beetje in feeststemming zijn.

Voor de feestdagen is de Euromast dit jaar helemaal aangekleed: van kerstbomen op 100m tot gouden pakjes bij de receptie. Dat mag ook wel, want volgend jaar viert Euromast zijn 50 jarig bestaan.

Op 25 maart vindt de officiele verjaardag plaats. Ter ere van deze feestelijke gelegenheid wordt dan het boek Euromast 50 jaar gepresenteerd. Later dat jaar wordt ook een documentaire gelanceerd. Voor zowel het boek als de documentaire zijn we op zoek naar leuke, ontroerende en verrassende verhalen over de Euromast.

Bent u getrouwd op de Euromast, heeft u er de liefde van uw leven ontmoet, heeft u er gewerkt of bent u met uw school, bedrijf, familie onlangs nog geweest en kent u nog een leuke anecdote? Laat dat weten voor 1 januari 2010.
U kunt contact opnemen met Marieke Rump, Marketing Communicatie Manager Euromast,
tel: 010-2411787 of per e-mail: mrump@euromast.nl.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl