Wat kost wachten voor Spijkenisse?

spijkenisserbrugWat kost het wachten voor de Spijkenisserbrug de gemeente Spijkenisse? Dat vroeg inwoner Terence Hersbach aan Trots op Nederland Spijkenisse.

Hersbach vroeg zich af of bij de gemeente onderzoeken bekend zijn wat de brugheffingen de gemeente, het bedrijfsleven en de inwoners kost.

Trots-woordvoerder Chris Hottentot zal de vraag vanavond in de commissie ROB aan de wethouder stellen.

Wel heeft Hottentot aan Hersbach laten weten de vraag breder te trekken dan alleen de Spijkenisserbrug. “De laatste jaren zien we de A15 bij Spijkenisse op het traject Rozenburg – Hoogvliet en vica versa met stip stijgen in de file top 100. Onlangs is de afrit naar Spijkenisse op de A15 aangepast. De verwachting is dat de momenteel veel voorkomende ongevallen deze positie ook geen goed doen”, stelt Hottentot. Hottentot wil namens Trots van de wethouder weten of er bekend is wat de maatschappelijke kosten zijn voor Voorne-Putten, en Spijkenisse in het bijzonder, vanwege de vele vertragingen. Indien deze kosten niet bekend zijn, zal Trots vragen om een onderzoek te verrichten. Eventueel kan dit onderzoek opgezet worden in samenwerking met de omliggende gemeenten en het Havenbedrijf.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl