Waterland getroffen door autoinbraken

autokraakDe politie heeft dinsdag in de vroege ochtenduren drie mannen gearresteerd na meerdere inbraken in auto’s geparkeerd in de wijk Waterland.

Rond drie uur kreeg de politie een melding dat er was ingebroken in een auto ter hoogte van het Libelleveen. De politie stelde direct een onderzoek in en arresteerde op De Schouw een 20-jarige man uit Spijkenisse voor heling omdat hij in het bezit was van een aantal buitgemaakte goederen.

Na een onderzoek arresteerde de politie dezelfde ochtend nog een 26-jarige man uit Spijkenisse voor auto-inbraken. Een dag later is een 18-jarige man uit Spijkenisse aangehouden voor hetzelfde feit. Het drietal is in verzekering gesteld.

De politie verzoekt mensen die in de nacht van maandag op dinsdag het slachtoffer zijn geworden van een autokraak in de wijk Waterland om aangifte te doen op het politiebureau in Spijkenisse.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl