Vrouw aangehouden voor brandstichting

brand-akkerhof1Dinsdagavond kort achter elkaar moest de brandweer van Spijkenisse uitrukken voor brandmeldingen. De eerste om 18:15uur in de parkeergarage van winkelcentrum Akkerhof.

Hier betrof het een auto die in brand stond op het eerste parkeerdek. De brand veroorzaakte veel rook. In dit geval is het voor 90% zeker dat de brand is ontstaan door een technische storing onder de motorkap.

Ruim een uur later is het raak aan de Scherpgras. Hier ging het om een portiekbrand. Daar staande vuilniszakken hadden vlam gevat en zijn inmiddels geblust. De chef van dienst van de politie was ter plaatse aanwezig om poolshoogte te nemen. Vrij kort na de brand is een inwoonster van Spijkenisse aangehouden op verdenking van brandstichting. Ze is meegenomen naar het bureau en zal morgen gehoord worden.

Foto’s: Wilma van der Wende & Dion Meijer.brand-akkerhof2

 

 

brand-scherpgras

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl