Weer een auto in brand gestoken?

autobranden-zwette01Bij een brand aan de Zwette in Hekelingen is vanmorgen vroeg een auto in vlammen op gegaan. Net iets voor één uur vannacht, hoorde de bewoner een vreemd geluid en zag zijn voertuig in brand staan.

De bewoner wist nog net op tijd zijn auto een stukje van de oprit af te rijden zodat de huiskamer gespaard bleef.

De brandweer heeft het voertuig geblust en sluit brandstichting niet uit. De auto is total loss. De woonkamer liep flinke schade op aan de gevel. Niemand raakte gewond.

De Technische Recherche heeft een sporenonderzoek gedaan. Hieruit kon niet vastgesteld worden of het om een technische oorzaak of brandstichting ging. De recherche gaat deze brand onderzoeken en bekijken of er uit nader onderzoek meer duidelijkheid gaat komen en eventuele verdachten aangehouden kunnen worden.

autobranden-zwette02autobranden-zwette03

© Foto’s: Dion Meijer

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl