Weinig animo bij start plastic inzameling

plastic01Hoe kan je het deponeren van plastic afval nu beter onder de aandacht brengen dan met een megagroot stuk plastic de straat op te gaan?

De nette pakken van de gemeente gingen, tussen het vergaderen door, even naar de overkant om daar in hun dagelijkse vergadertenue wat zakken met plastic afval in één van de nieuwe opvallende ondergrondse stortplaatsen te gooien.

Waar de bobo’s het afval vandaan hadden gehaald is ons niet duidelijk. Waarschijnlijk voor de vergadertijgers ook niet want vol bewondering keken ze nog even in de plastic tassen voor deze verdwenen. En nu snel weer in overleg, er ligt nog een hele stapel.papier door te spitten.

Oja, om de afvalberg wat groter te maken, krijgt heel Spijkenisse een ongeadresseerde brief met daarin drukwerk en een plastic zak. Weet u gelijk waar deze heen mag!

plastic02plastic03

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl