Werk mee aan VPinfo.nl

VPinfo.nl groeit. Heel hard zelfs. Iedere maand weer, weten steeds meer bezoekers ons te vinden voor nieuws, opinie en webtv voor en over Voorne-Putten. Deze groei willen wij graag vasthouden dus zijn wij op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

VPinfo is nog steeds een vrijwilligersorganisatie. We hebben dus geen standaard beloningen voor je in petto. Wel creëren wij een goede sfeer onderling en laten zien dat wij passie hebben voor ons leefgebied, ook al is deze soms kritisch.

VPinfo heeft een platte organisatiestructuur. Je werkt dus zoveel mogelijk zelfstandig. Je durft zelf beslissingen te nemen en kan goed inschatten wat er van belang is voor onze bezoekers. Je speelt in op de actualiteit. Je durft op gebeurtenissen af te gaan. Ook al ben je vrijwilliger, je weet dat het niet vrijblijvend is. En het werkkantoor is gewoon bij je thuis.

Soms verkrijgt onze organisatie opdrachten waarvoor wel budget beschikbaar is, in dat geval wordt dat ingezet om de verdere groei te realiseren en de overschotten te reserveren voor de omslag naar een semiprofessionele organisatie, zoals wij die voor ogen hebben.

VPinfo.nl is op zoek naar:

? Verslaggevers algemeen en politiek voor Brielle, Bernisse, Westvoorne en Hellevoetsluis

? Verslaggevers sport voor alle 5 gemeentes op het eiland

? Fotografen voor met name Hellevoetsluis, Brielle en Westvoorne

? Coördinator sport

? Uitbreiding van ons videoteam (techniek en presentatie)

? Vaste schrijvers voor opiniestukken

? Salesmedewerker (hiervoor is een omzetgerelateerde vergoeding bespreekbaar, mits ingeschreven bij KvK – in overige gevallen tot de maximaal wettelijk bepaalde vrijwilligersvergoeding)

? PHP programmeur (met voldoende basiskennis van Joomla en WordPress) – bij opdrachten voor derden is een vergoeding geen probleem!

Wil jij meer weten of je aanmelden, neem dan vandaag nog contact met ons op via medewerker@vpinfo.nl. Een uitgebreide toelichting bij de bovenstaande functies vindt je hieronder.

Verslaggevers algemeen en politiek

 

 

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl