Werkzaamheden aan de weg: verkeer van slag

Door miscommunicatie tussen Rijkswaterstaat, Provincie en de gemeente Spijkenisse is er vanmorgen een verkeerschaos ontstaan op Voorne-Putten. Er waren tegelijk werkzaamheden aan de Hartelbrug, Harmsenbrug en bij de Baljuwlaan.

De Provincie Zuid-Holland was vandaag begonnen met werkzaamheden bij Geervliet. Daardoor liep het om Spijkenisse volledig vast.

De Provincie heeft de N218 bij Geervliet  weer opengesteld en de werkzaamheden opgeschort. Daarnaast heeft Rijkswaterstaat de wisselstrook op de Hartelbrug opengezet in de richting van de A15. Daardoor zou de verkeersdrukte in Spijkenisse zo snel mogelijk moeten afnemen. Het is niet de eerste keer dat de coördinatie van wegwerkzaamheden tussen gemeente, provincie en Rijkswaterstaat niet goed verloopt.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl