Werkzaamheden rondom de Hartelbrug

hartelbrugOp dinsdag 30 maart moet het verkeer van 20.00 uur tot middernacht rekening houden met extra reistijd door een gedeeltelijke wegafsluiting.

Met behulp van verkeersregelaars kan alle verkeer met aangepaste snelheid gebruik maken van de brug. Na middernacht wordt het verkeer, uitgezonderd hulpdiensten en fietsers, tot 5.00 uur ’s ochtends omgeleid. Dit laatste geldt ook voor de nacht van woensdag 31 maart op donderdag 1 april tot 5.00 uur. Deze twee nachten gebruikt de aannemer om de lichten, signalen en systemen te testen, waarbij de brug met grote regelmaat open en dicht gaat.

Door zestien afsluitbomen te plaatsen in plaats van twaalf en bordessen langs de betonconstructies neer te zetten, is de Hartelbrug voorbereid op de toekomstige verbreding van de brug naar 2 x 2 rijstroken en een aparte fietsers- en voetgangersbrug. Lees hier meer over op de webpagina Hartelcorridor.

Omleiding

Het wegverkeer wordt omgeleid. Vanaf de A 15 is Spijkenisse bereikbaar via afrit 17, Hoogvliet. Reizigers vanuit Spijkenisse kunnen via Hoogvliet en de Harmsenbrug de A 15 bereiken. De buslijnen 105 en 115 ondervinden geen hinder van de werkzaamheden: met behulp van verkeersregelaars kunnen bussen hun route over de Hartelbrug blijven rijden. De N 218 gaat op maandagochtend 22 februari om 05.00 uur weer open voor alle verkeer.

De Texaco-tankstations aan de Hartelweg zijn tijdens de werkzaamheden niet bereikbaar.

omleidingen

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl