Wethouder GJ ’t Hart stapt op

Dat is wel heel snel na het verzoek om op te stappen. Nog geen week! Na 12 jaar trouwe dienst neemt hij op 23 januari afscheid van Spijkenisse.

‘Aan de ene kant kost het me erg veel moeite om te stoppen met in mijn overtuiging de mooiste baan ter wereld, die ik meer dan 12 jaar heb mogen uitoefenen’, zo laat de wethouder aan de gemeenteraad weten.

 

‘Aan de andere kant kijk ik na deze lange periode nieuwsgierig uit naar de start van een nieuwe fase in mijn leven, die buiten het openbaar bestuur zal liggen’.

’t Hart gaat leiding geven aan het bedrijf Surtronic in Hoofddorp. Een bedrijf waar hij eerder bij betrokken was voor hij wethouder werd. Op 3 september jl. heeft Nedelko samen met haar partner Nimbus, Surtronic te Hoofddorp overgenomen. Het betreft een drietal werkmaatschappijen, te weten Surtronic International B.V, Surtronic Benelux B.V. en Surtronic Verhuur B.V. Deze drie ondernemingen tezamen hebben circa 40 medewerkers en realiseren een jaarlijkse omzet van EUR 10 mio. Nedelko heeft 35 medewerkers en een jaarlijkse omzet van circa EUR 15 mio. De nieuwe eigenaren hadden GJ ’t Hart gevraagd om het overgenomen bedrijf te gaan leiden.

Opvolger

Pieter de Vos zal Gert-Jan ’t Hart opvolgen als wethouder. Hij Is in Wageningen geboren en op drie jarige leeftijd in Spijkenisse komen wonen. Maakt zijn entree in de gemeenteraad. Is bedrijfseconoom. Heeft een eigen marketing-adviesbureau in Capelle aan den IJssel.

De Vos zal niet alle taken van ’t Hart overnemen, de verantwoording voor het centrum komt te liggen bij wethouder Mourik

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl