Wethouder Lewis opent SpijkenisseFestival

spijkenissefestival01Wethouder Marjolijne Lewis opent vrijdag 21 augustus om 20.00 uur het SpijkenisseFestival bij Theater de Stoep aan de Groenoordweg. De openingsavond wordt dit jaar extra feestelijk door een groots vuurwerk.Om 22.00 uur gaan op het voormalig Baristerrein de eerste pijlen de lucht in.

Het SpijkenisseFestival is inmiddels een begrip waar jaarlijks door jong en oud naar uitgekeken wordt.

Het festivalterrein aan de Groenoordweg (terrein Theater De Stoep) herbergt in drie sfeervolle tenten een uitgebreid en divers programma. Pop, jazz, straattheater, cabaret en jeugdconcerten staan ook dit jaar weer garant voor een enthousiast en feestelijk publiek. Naast gevestigde artiesten is er ruimschoots aandacht voor nieuw en aanstormend talent. Het volledige programma van het SpijkenisseFestival is te vinden op www.spijkenissefestival.nl.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl