De politie vraagt uw aandacht voor de volgende twee zaken

verkeersregelaarDe politie stelt een onderzoek in naar het geweld dat zaterdagmiddag tegen verkeersregelaars is gebruikt.

Omstreeks kwart voor één in de middag had de bestuurder van een groene Chevrolet Corsica een onenigheid met twee verkeersregelaars.

Zij regelden de toegang van het verkeer tot de woonboulevard in verband met het grote aanbod van winkelend publiek.

De verkeersregelaars waren op dat moment herkenbaar aan hun oranje werkkleding. De bestuurder van de personenauto is ingereden op één van de verkeersregelaars.

Overval in woning

De politie stelt een onderzoek in naar de overval in een woning aan de Bachbaan welke maandagavond rond kwart voor negen heeft plaatsgevonden.

Agenten zijn naar de Bachbaan gegaan, waar een overval in een woning zou zijn geweest. De politiemensen kregen te horen dat de man een voorwerp bij zich had wat leek op een vuurwapen. Hij was weggerend in een onbekende richting. Toen de agenten bij de woning aankwamen vertelden de bewoners in de leeftijd van 57 en 58 jaar dat zij door een man met een voorwerp, gelijkend op een vuurwapen, bedreigd waren. Nadat de man aangebeld had en de bewoner de deur geopend had is de bewoner gewond geraakt. De verdachte heeft enkele goederen meegenomen. De politie heeft een nader onderzoek ingesteld.

Heb jij het gezien?

De politie is opzoek naar getuigen die hier meer informatie over hebben. Wanneer dit het geval is, kunt u contact opnemen met de afdeling Opsporing van het district de Eilanden bereikbaar via het nummer: 0900-8844 of anoniem via het telefoonnummer 0800-7000 van Meld Misdaad Anoniem.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl