Win een rondvlucht!

rondvluchtVerzin de leukste kreet of afbeelding voor in een graanperceel langs de route van de Tour de France!

De boeren en tuinders van Voorne Putten willen tijdens de Tour de France met GPS gestuurde apparatuur een groot beeldmerk of woord in een graanveld maaien als reclame voor de land- en tuinbouw op Voorne-Putten.

Vanuit de lucht gezien kan deze kreet of afbeelding een markant punt op de route vormen. En hoe origineler dit wordt uitgevoerd, des te meer kans dat dit onder de aandacht komt van de vele toeschouwers van dit grote wielerfestijn.

Wie helpt ons en is creatief in het maken van een spetterende boodschap? Deze is misschien wel te lezen vanuit de lucht tijdens de televisieuitzending! Verzin iets geweldigs en help mee de boeren en tuinders van Voorne Putten op een positieve manier voor de hele (wieler)wereld te kijk te zetten!

Het winnende woord en/of afbeelding wordt in een perceel langs de Groene Kruisweg ter hoogte van Geervliet uitgebeeld. De winnaar wordt rond 1 juni bekend gemaakt.

De hoofdprijs: de winnaar krijgt een rondvlucht boven Voorne Putten en kan met eigen ogen bekijken hoe zijn/haar idee er vanuit de lucht uitziet. De tweede prijs: een VIP arrangement langs de route.

De PR commissie Land- en Tuinbouw Voorne Putten roept daarom iedereen op om zijn idee vóór 15 mei in te sturen naar het mailadres boerenentuinders@gmail.com
Vergeet niet uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden. Tijdens Kom in de Kas op 27 maart kunt u op de deelnemende bedrijven uw idee ook in een van de daarvoor bestemde bussen deponeren.

{BANNER}

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl