Win win win…. Met VPinfo

win-winJe kan wat winnen! Alleen vertellen wij niet wat. Zie het maar als een verkiezingsbelofte. Daarvan weet je ook pas later, wat het werkelijk wordt.

Win win win…. Met VPinfo een leuke prijs. Wat te doen: Er zijn 35 zetels te verdelen in de gemeenteraad van Spijkenisse. Er doen 10 partijen mee! Aan jou als lezer de opdracht om de juiste verdeling voor na 3 maart te voorspellen. Doe mee en win (maar wat?)

De 10 deelnemende partijen op een rij: ONS, PvdA, VVD, CDA, Groen Links, D66, CU-SGP, Trots op NL, LPF en SP. Verdeel 35 zetels over deze partijen zoals jij denkt dat de verkiezingsuitslag wordt. Je mag slechts 1 keer meedoen. Vergeet niet een werkend e-mailadres te gebruiken. Na de verkiezingen maken wij de winnaar bekend!

Plaats hieronder jouw verdeling:

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl