Winkeldieven aangehouden in Brielle

De politie heeft dankzij een oplettende getuige zondagavond aan het Slagveld in Brielle twee winkeldieven aangehouden Een mevrouw belde zondagavond naar de politie met de mededeling dat er twee personen in een bestelbus aan de achterkant van een supermarkt aan het Slagveld stonden.

Ze had gezien dat een van de personen de achterdeur van de bus opendeed en dat de ander via het dak van de wagen over een hek klom en vervolgens naar de achterdeur van een aldaar gevestigde supermarkt liep.

De agenten die rond kwart voor negen arriveerden, troffen de personen in de bestelbus aan. Het betrof een man van 37 en een man van 38 jaar oud, beiden afkomstig uit Rozenburg. Ze hielden een vaag verhaal op over een klusje dat ze hadden gedaan en dat ze nu aan het eten waren. Ze ontkenden dat ze over het hek waren geklommen. Toen de agenten de bestelbus doorzochten, vonden ze verschillende verpakte artikelen uit de naastgelegen supermarkt. De mannen zijn aangehouden en de mevrouw die de melding deed is daarvan op de hoogte gebracht.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl