Wonen in je Element

elementenOke, bij deze, ik weet dat ik bekend sta ales een enorme zeur. Nu ben ik dat niet omdat ik zoveel fout vind gaan maar streef naar het maximale voor mijn leefomgeving. Volgens sommigen ben je dan toch een zeur. Maar er gaan ook in mijn leefomgeving dingen goed. Ik zal dan ook de laatste zijn om het niet toe te geven als ik iets wel goed gelukt vind. Deze promo van Spijkenisse en de Elementen is er zo één. Alleen die donkere wolken op het einde? Wat bedoelen ze daarmee?

Op de afbeelding hieronder klikken om de weergave te starten

{swfremote}http://www.woneninjeelement.nl//images/stories/movies/movie01.swf{/swfremote}

Mario Guagliardo

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl