Woonboulevard muzikaal geopend door Anita Meijer en Lee Towers

anita-leeEcht druk was het niet. Mogelijk door het toch wat druilerige weer van vandaag. Voor de mensen die wel gekomen waren, lag er een woonboulevard paraplu klaar.

In ieder geval zongen Anita Meijer en Lee Towers (voor de jongeren onder ons, dat zijn mensen die 30 jaar geleden een hit hebben gescoord met een liedje wat nog op een grammafoonplaat werd uitgebracht) uit volle borst en deze Rotterdamse artiesten zorgen in deze regio toch altijd voor een gezellige sfeer, weer of geen weer.

Ook de komende dagen zijn er voor het winkelend publiek nog feestelijkheden ge├Ârganiseerd. Maar waar het natuurlijk echt om draait, voor alles op het gebied van wonen, hoeft u voortaan de stad niet meer uit!

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl