Woonboulevard opent 10 december

woonboulevardVan donderdag 10 december tot en met zaterdag 12 december wordt uitgebreid de opening van Woonboulevard Spijkenisse gevierd.

Met optredens van Lee Towers en Anita Meyer en van CH!PZ, een speciale kerstbomenverkoop en spectaculair vuurwerk.

Met uiteindelijk 25 woonzaken in een qua ontwerp erg bijzonder complex is Woonboulevard Spijkenisse dé eyecatcher van Voorne-Putten en omgeving. Na maanden van (ver)bouwen staat de officiële opening gepland op donderdagavond 10 december.

Vanaf 18.00 uur presenteert Peter Houtman dan een veelzijdig programma met o.a. een optreden van Lee Towers en Anita Meyer.

Om 19.15 uur verricht wethouder Christel Mourik de officiële opening. Natuurlijk zijn alle woonzaken geopend en bieden de bezoekers speciale acties. De avond wordt rond 21.00 uur afgesloten met een spectaculair vuurwerk.

Programma 11 en 12 december

Ook vrijdag 11 en zaterdag 12 december kunnen bezoekers van Woonboulevard Spijkenisse nog genieten van een speciaal programma. Zo treden op vrijdag 11 december The Amazing Stroopwafels op.

Op zaterdag 12 december is er een speciale kindermiddag, met CH!PZ op het podium. Alle informatie over het programma is te vinden op www.woonboulevardspijkenisse.nl.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl