Wordt zij het…..?

frankaHet zou zomaar jouw buurmeisje kunnen zijn, Franca Nieuwenhuijs, een 20-jarige beauty uit Spijkenisse, vertrekt aanstaande vrijdag voor een maand naar China om Nederland te vertegenwoordigen in de verkiezing Miss Tourism Queen International 2009.

De verwachtingen op internationaal vlak is dat ze hoge ogen zal scoren. De afgelopen twee weken is Franca samen met Miss Tourism Queen Turkije, Sevtap Ergec, getraind en voorbereid op de internationale verkiezing.

Ze mogen dan concurrenten zijn, maar ze gunnen elkaar allebei de titel…. Beide dames zijn door Belgische dame in Nederland voorbereid op dit geweldig avontuur.

Deze veelbelovende brunette heeft alles in huis om Nederland goed te vertegenwoordigen en op de kaart te zetten, ze heeft zeker de looks, brains én body. In het dagelijkse leven is Franca bezig met entertainment en presenteert ze af en toe voor Nederlands Nationale bekenste muziekchannel TMF, doet modellenwerk en is druk als Miss Tourism Queen The Netherlands.

Samen met tientallen andere landen, naar verwachting 120 landen wat een record is en daarmee ook de grootste verkiezing, gaan ze een hele drukke tijd tegemoet.

Het startschot wordt op 8 augustus in Shanghai gegeven en zullen we door een gedeelte van China reizen, binnenlandse vluchten en heel veel officiele bezoeken afleggen waarbij Miss Tourism Queen The Netherlands, Franca kan laten zien wat Nederland als klein Europees landje te bieden heeft. De tour wordt op 28 juli afgesloten met een spetterende finale voor miljoenen kijkers internationaal.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl