Workshop Intuïtief schilderen in CvdK

Op zaterdag 26 november wordt in het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse aan de Nieuwstraat een workshop Intuïtief schilderen gegeven.

Van 13.00 tot 15.30 uur ga je, onder begeleiding van docent Erica Muizer, aan de slag met acrylverf om een schilderij te maken. Verder gebruik je daarbij alles wat voor handen is. Je zelfgemaakte eindresultaat verdient op z’n minst een plekje boven de bank.

Ook meedoen met deze workshop, alleen of met een groepje? Schrijf je dan snel in! De workshop is eenmalig en kost per persoon, inclusief materialen, € 30,- (met BTW). Ben je onder 21 jaar, dan betaal je € 25,-.

Meer informatie of inschrijven? Bel met het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse op 0181-652 250 of kijk op de site voor de brochure of een inschrijfformulier: www.cvdks.nl. Je kunt ook langskomen aan de Nieuwstraat 83 waar je doordeweeks binnen kunt lopen van 09.00-22.00 uur of op zaterdag van 09.30-17.00 uur.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl