Zaterdagavondconcert met de Delta Swing band

deltaswingbandZaterdag 5 juni is het de Delta Swing Band die het spits afbijt van een nieuw seizoen met zaterdagavond concerten in de Hellevoetse vesting.

Het swingende concert van deze bigband wordt gehouden op het plein bij het Brandweermuseum aan de Industriehaven.

Vanaf 19.30 uur zullen de ervaren muzikanten van deze band de bezoekers terugbrengen naar de tijd van Glenn Miller, Count Basie, Quincy Jones en Duke Ellington.

De 18 man sterke formatie onder de muzikale leiding van Marcel Streef, kent flink wat blaaswerk in de vorm van trompetten, trombones en saxofoons, aangevuld met een rythmsectie bestaande uit bas, gitaar, drums en keyboard die deze bigband helemaal compleet maakt. En natuurlijk, wat is een bigband zonder zangeres.
Het openluchtconcert is gratis toegankelijk.

Het nieuwe seizoen met zaterdagavond concerten ziet er als volgt uit:
5 juni Delta Swing Band
12 juni Stichting Multi Percussion Hellevoetsluis laat horen wat zij graag willen bereiken met een optreden van de Panmagic steelband
19 juni Concert Dagorkest Voorne Putten Rozenburg
4 September Concert muziekvereniging Sempre Crescendo
11 september Sea Sound Bigband.

Alle concerten zijn gratis toegankelijk en worden gehouden op het binnenplein bij het Brandweermuseum aan de Industriehaven.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl