Zet de afvalcontainer aan de bestrooide weg

klikoVanwege de voortdurende gladheid in de kleinere straten in de wijken, is het niet altijd mogelijk om ter plekke de afvalcontainers te legen.

Voor de vuilnisvrachtwagen is het te glad en te gevaarlijk. Het kan zijn dat daardoor uw afvalcontainer niet geleegd kan worden.

Hellevoetsluis roept bewoners op om hun afvalcontainer op de ophaaldagen langs de bestrooide, begaanbare wegen in de wijk te zetten. Daar kan de vuilniswagen uw container legen. Meestal zijn dit de doorgaande wegen in de wijk.

Indien de container niet geleegd is kunt u deze bij de volgende ronde, twee weken later, weer aanbieden. Bij een volle container kunnen vuilniszakken ook ernaast worden aangeboden. U kunt eventueel vuilniszakken kosteloos bij het milieustation brengen.

Een bijkomend probleem in de vorstperiode vormt de container met het gft-afval. Dit afval kan in de container vastgevroren en daardoor kan het zijn dat de container niet volledig geleegd kan worden.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl