Zoektocht naar Farida in het Mallebos gaat verder

mallebos11-11Alles wordt er aan gedaan om vandaag duidelijkheid te krijgen over het lot van Farida. Vanmorgen vroeg werd de zoektocht naar haar hervat.

Gisteren was de verdachte in deze verdwijningszaak aanwezig in het Mallebos om daar de mogelijke vindplaats aan te wijzen. 

Inmiddels is het onderzoek in volle gang. Hierbij is ook het leger betrokken, de rol die zij vertegenwoordigt is echter onduidelijk. Er wordt gegraven maar verder detials over de zaak ontbreekt nog.

In het Mallebos werd in de afgelopen jaar meerdere keren gezocht naar de 22-jarige Farida. Toen werd een aantal eigendommen van haar gevonden, waaronder haar fiets en een sleutelbos. Op basis van specifieke informatie over de zaak werd donderdag besloten opnieuw in het bos te zoeken.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl