Zomeravondbridge bij Kleiburg

kaartspelNatuurlijk kijken bridgers in juni naar het WK voetbal. En in juli naar Wimbledon en de Tour de France. Op alle dagen van de week behalve op maandagavond.

Die avond staat al jarenlang gereserveerd voor de Rabo zomeravonddrives van Kleiburg, de grootste bridgevereniging in de regio.

Die traditie zet de niet-roken bridgevereniging met groot plezier voort. De eerste speelavond is op 31 mei. In totaal zijn er elf drives. Noteer de data: 31 mei, 7 juni, 14 juni, 21 juni, 28 juni, 5 juli, 12 juli, 19 juli, 26 juli, 2 augustus en 9 augustus. Aanvang: 19.30 uur, adres: De Schakel in Brielle. Inschrijfgeld per avond: 3 euro per persoon. Voor bridgers die zes keer of meer hebben gespeeld is er op 16 augustus een toetje in de vorm van een gratis slotdrive.

De bridgers hoeven geen wedstrijd van het Nederlands elftal op het WK voetbal te missen. Het Nederlands elftal speelt op het WK vooralsnog één keer op maandag: op 14 juni de eerste wedstrijd tegen Denemarken. De aftrap is evenwel in de middaguren. De overige twee groepswedstrijden van Oranje zijn op zaterdag 19 en donderdag 24 juni. Komt Oranje een (of meer) ronde verder, dan bestaat de kans dat het nog een keer op maandag speelt, maar wederom in de middaguren.

Intussen zijn de competities van Kleiburg afgelopen. Die hebben geresulteerd in de volgende kampioenen. Maandagmiddag: Mien van Adrighem-Lya Niemantsverdriet.
Maandagavond: Wouter vd Berge-Jaap Vogel. Dinsdagmiddag: Hennie Krowinkel-Nel Ouwendijk. Dinsdagavond: Betty en Jaan van den Ende.Donderdagavond:Thijs Klein-Ton Ros.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl