Zusjes Stougje zilver bij NK Veldrijden

veldrijden02Op Zaterdag 23 Januari hebben Delore en Chanella Stougje uit Zuidland zilver gehaald op het NK Veldrijden voor Jeugd in Lieshout bij respectievelijk de 12 en 14 jarige.

Ook alle andere jeugdrenners van de PRC Delta/France Limousin ploeg hebben de wedstrijd uitgereden en zijn op onderstaande plaatsen geëindigd.

In categorie 2 behaalde Roel van Sintmaartensdijk een 8e plaats. In categorie 5 werd Daan van Sintmaartensdijk 5e, Mario Poldervaart 13e, Wouter Ketting 28e en Keanu Hausmanns 34e. In categorie 6 reed Thomas Hoole naar een 35e plek.

En in categorie 7 reed Martijn van Dam net buiten de prijzen, hij werd 4e, Tony Reijtenbagh 8e, Xavier Tobé 20e, Vincent Ladeur 40e en Jordy Kabbedijk 51e.

veldrijden01

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl