Adverteren

Er zijn veel manieren om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Een banner op VPinfo is er één van. Maar wat voor de ene ondernemer werkt, is voor een ander misschien wel volkomen ongeschikt. Vandaar ook dat VPinfo werkt aan oplossingen op maat voor iedere onderneming; omdat een autodealer nu eenmaal geen slager is, en een makelaardij geen fysiotherapeut.

We hebben veel concrete ideeën over promotionele concepten op VPinfo. Zoals de bedrijfspagina bijvoorbeeld. Die ideeën bespreken we graag met u, de ondernemer. Omdat wij de wijsheid niet in pacht hebben; omdat we willen samenwerken; omdat we bereid zijn te luisteren; omdat we bereid zijn om nieuwe concepten te ontwikkelen en bestaande aan te passen als blijkt dat dat voor u beter werkt.

De voordelen van VPinfo:

• Exclusiviteit: Alleen regio-ondernemers kunnen adverteren!

• Fair Price: Een heel jaar volcontinu je onderneming in de schijnwerpers voor een ‘Calimero-prijs’ die zelfs voor de allerkleinste ondernemingen geen beletsel mag zijn!

• Zichtbaarheid: De advertentieposities op VPinfo kennen een optimale zichtbaarheid, je sneeuwt niet onder in een woud van advertenties!

• Herhaling: VPinfo brengt iedere dag nieuws. Bezoekers komen dan ook vaak terug… om iedere keer weer uw advertentie, uw merknaam te zien!

• Maatwerk: VPinfo komt met speciale modellen voor weekaanbiedingen, webshops, winkelcentra, branches (wonen, horeca, automotive, health, beauty & wellness)!

Voor meer informatie over adverteren op VPinfo.nl, mail naar: mario@vpinfo.nl 

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl