Over ons

Persberichten: redactie(at)vpinfo.nl


Over VPinfo.nl:

VPinfo.nl is ontstaan uit de behoefte nieuws en informatie uit het gebied Voorne-Putten snel en actueel te verzorgen op basis van journalistieke onafhankelijkheid. VPinfo.nl wordt hierbij ondersteund door bijdragen uit diverse fondsen en instellingen.

Dagelijks bezoeken steeds meer inwoners van Voorne Putten onze website.


Copyright:

Voor overname van artikelen en of door ons vervaardigd foto/videomateriaal is toestemming vereist van VPinfo.nl. Deelovername door gebruik van onze nieuwsfeed is toegestaan. Ook overname van een deel van een artikel is toegestaan, mits vermeld met werkende link naar origineel bericht en ©vpinfo.nl


Disclaimer fotogebruik:

VPInfo maakt gebruik van haar eigen fotomateriaal, aangevuld met foto’s van vaste fotografen. Daarnaast foto’s die vallen onder cc label. Toch kan het gebeuren dat er een foto en/of afbeelding per ongeluk alsnog op de site terecht komt. Dit ondanks al onze inspanningen de maker van het materiaal te achterhalen.

In het geval dat het een foto/afbeelding betreft waarvan de rechten aantoonbaar bij u berusten, verzoeken wij hiervan melding te maken. In overleg kan er gekozen worden voor vermelding of verwijdering. Claims, zonder dat u contact heeft opgenomen, worden niet in behandeling genomen.

Foto’s die worden ingezonden bij persberichten worden opgenomen in ons archief. Door inzending verschaft de afzender ons het recht om deze foto(‘s) her te gebruiken bij toekomstige artikelen.

Meer informatie:

Hoogenraad Media
Kikkerveen 236
3205 XG Spijkenisse

Mail: redactie@vpinfo.nl

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl