Nieuwe Botlekbrug weer normaal open

De storing van de Nieuwe Botlekbrug die dinsdag 16 februari ontstond door een kapot onderdeel van de vergrendeling is verholpen. De brug is vanaf vrijdagavond 19 februari 20.00 uur weer volledig beschikbaar voor het (vaar)wegverkeer.  De storing is tijdelijk opgelost zodat de normale bediening weer kan plaatsvinden. De reparatie aan het kapotte onderdeel van de vergrendeling vraagt langere tijd. Dit kan buiten de normale bediening van de brug plaatsvinden.

Eerder was aangekondigd dat de Nieuwe Botlekbrug voor regulier onderhoud van vrijdagavond 22.00 uur tot zaterdagochtend 5.00 uur afgesloten zou worden. Rijkswaterstaat heeft besloten dit onderhoud op een later moment uit te voeren om de reguliere bediening weer goed op gang te brengen.

De geplande afsluiting van de brug voor het wegverkeer in verband met regulier onderhoud van zaterdag 20 februari 22.00 uur tot zondagochtend 5.00 uur gaat wel door.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl